Over ons

Jouw vakantiewoning in de beste handen

Spanje is een fantastisch land. Van het heerlijke klimaat tot de gastvrije cultuur en de prachtige stranden. Geen wonder dat steeds meer mensen hier een vakantiewoning kopen. Maar bij het bezitten van een vakantiewoning komen ook veel praktische zaken kijken. Wie zorgt er bijvoorbeeld voor je woning als je niet in Spanje bent? En hoe verloopt de communicatie met Spaanse instanties? 
 
Als Nederlands koppel met meer dan 30 jaar ervaring in Spanje nemen wij al deze praktische zaken voor je uit handen. Zodat jij onbezorgd kunt genieten. Wij zorgen voor je woning als je er zelf niet bent. Of maken je verblijf nog aangenamer als je wel in Spanje bent. Waar we je ook bij mogen helpen, we leggen de lat hoog. Onze aanpak is heel persoonlijk en volledig op maat gesneden. Geen verzoek is ons te gek. 
 
We werken in de omgeving van Malaga en Marbella.  


Stap 1

We brengen je wensen en woning in kaart tijdens een persoonlijke kennismaking in Spanje.

Stap 2

Op basis van je wensen en woning maken we een plan van aanpak en prijsopgave.

Stap 3

Ben je akkoord? Dan krijg je toegang tot een persoonlijke online omgeving waarin we je op de hoogte houden van onze werkzaamheden.

Onbezorgde vakantie

Tijd om onbezorgd te genieten van jouw vakantiewoning!

Maak kennis met Leo en Myra

Leo Reef en Myra Bakker zijn het bevlogen koppel achter Instyle Home Service. Wij geloven dat een vakantieverblijf in Spanje meer is dan een tweede huis. Maar een plek waar onvergetelijke herinneringen worden gemaakt. Daarom zorgen we voor jouw woning alsof het ons eigen huis is. 
 
Leo heeft jarenlang een bedrijf in de automotive industrie gerund en is thuis in de vastgoedmarkt en verbouwingen. Myra woont al meer dan 30 jaar in Spanje en kent de cultuur, gebruiken en regelgeving door en door. 
Myra Bakker

+ 34 670 600 139

myra.bakker@instylehomeservice.com

Leo Reef

+ 31 6 55 37 35 10

leo.reef@instylehomeservice.com